Psykolog Merete Hjorth

Jeg rådgiver og behandler gennem samtale- terapi og parterapi samt familierådgivning. Jeg laver desuden supervision i offentlige og private virksomheder.

Der kan komme tidspunkter i livet hvor problemer, sygdom, stress, skilsmisse eller andre livskriser kan blive så svære at håndtere, at man opsøger hjælp. Men det kan også være ønsket om personlig udvikling, der er årsag til, at man opsøger en professionel psykolog. Samtaler og terapi med en professionel upartisk person kan være en måde at få hjælp til at forstå sig selv og få nye mere hensigtsmæssige måder at løse sine problemer på.

Læs mere om mine behandlinger her.

Jeg har arbejdet i over 25 år med børn, unge og voksne med mange forskellige psykologiske, socialpsykologiske og psykiatriske problemstillinger. Jeg rådgiver og behandler gennem samtale- terapi og parterapi samt familierådgivning. Jeg laver desuden supervision i offentlige og private virksomheder.

Jeg er autoriseret psykolog, sexolog, psykoterapeut, socialrådgiver og supervisor og har været konsulent og haft privat praksis siden 1998.

Erfaring

Mit erfaringsområde er både som klinisk psykolog, sexolog, psykologisk/sexologisk konsulent og som behandlingsleder på en døgninstitution for unge over 18 år. Behandlingsleder fra 2006 – 2013, og herefter konsulent og terapeut i Fonden Østre Gasværk. Stor erfaring i at arbejde med traumatiserede og omsorgssvigtede unge og voksne med psykopatologi, herunder problemstillinger som personlighedsforstyrrelser, misbrug, PTSD, angst, depression, spiseforstyrrelser og selvskadende adfærd. Jeg er uddannet  i Mentaliseringsbaseret Terapi, dynamisk terapi, kognitiv terapi og mindfulnessmeditataion. Underviser blandt andet i mindfulness og Mentaliseringsbaseret Behandling. Supervisere og vejleder professionelle, der arbejder med børn, unge og voksne. 

Jeg udvikler løbende mine faglige og menneskelige kundskaber gennem supervision og kurser, og jeg er i 2015 blevet færdig med efteruddannelse specialisering i Mentaliserings Baseret Terapi.

Alle henvendelser behandles fortroligt og er omfattet af psykologloven i Danmark og af de etiske principper for Nordiske Psykologer.

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening, Psykoterapeutisk Selskab for Psykologer og Selskab for Misbrugspsykologi.